המרכיבים:
12 נתחי (150 גרם כל אחד) אוסובוקו טלה
3 כפיות (20 גרם) מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 גזר קלוף, חתוך לקטעים
1 שורש פטרוזיליה קלוף, חתוך לקטעים
1 שורש סלרי קלוף, חתוך לקוביות של 3 ס"מ
1 גבעול סלרי, חתוך לקטעים
1 בצל קלוף, חתוך לרבעים
4 עלי מרווה
10 גבעולי תימין
אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C75°, מכוונים את זמן העבודה ל-18 שעות.
- מתבלים באחידות את נתחי הטלה במלח ופלפל שחור גרוס.
- אורזים בוואקום את הנתחים המתובלים עם יתר המרכיבים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C75°) למשך 18 שעות.
- מוציאים מהמיכל את השקית ובה נתחי האוסובוקו, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
צולים ומגישים:
- מחממים תנור ל-C180°.
- מוציאים מהשקית את נתחי הטלה, מסדרים בתבנית צלייה בשכבה אחידה, יוצקים מעל את נוזלי הבישול והירקות, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומעבירים לצלייה בתנור (C180°) למשך 20 דקות.
- מוצאים את התבנית מהתנור מסירים את רדידי האלומיניום, מברישים את נתחי הטלה בנוזלי הבישול ומחזירים ללא כיסוי לצלייה בתנור למשך 10 דקות נוספות.
- מוצאים את התבנית מהתנור, ומגישים חם.
FEINTIP
הגישו מנה זו בתוספת פירה תפוחי אדמה או תוספת אחרת שתספוג באהבה את נוזלי הבישול, כמו פולנטה תירס רכה או בצקניות. להשלמת חווית הטעם פזרו מעל למנה גרמולטה איטלקית קלאסית העשויה פטרוזיליה קצוצה, שום קצוץ דק וקליפת לימון מגוררת.