החומרים:
2 יחידות חצילים קלופים וחתוכים לרבעים
2 שיני שום קלופות
½ כוס עלי פטרוזיליה
½ כוס עלי כוסברה
4 כפות טחינה גולמית
5 כפיות מיץ לימון
¾ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית כמון
½ 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
- מניחים את החצילים במגשי הורומה.
- יוצקים מים לקערת התרמומיקס, מניחים את כלי הורומה במקומו ומאדים את החצילים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. מניחים את החצילים בקערה בצד.
- שוטפים את קערת התרמומיקס ומכניסים את השום לקערה וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה והכוסברה וקוצצים 5 שניות/ מהירות 7.
- מכניסים את החציל ושאר החומרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5.מעבירים לכלי הגשה ומגישים.