החומרים לגספצ’ו:
1 ק"ג עגבניות שרי אדומות בשלות
150 גרם מלפפון ירוק
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
2 שיני שום קלופות
30 גרם פלפל חריף אדום ללא גרעינים– לא חובה למי שלא אוהב חריף
100 גרם לחם לבן ללא הקשה
5 גרם (½ כפית) פלפל שחור גרוס
10 גרם (1 כפית) גרם מלח דק
החומרים לעיטור:
קוביות קטנות של מלפפון וקרוטונים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 1.5 דקה/ מהירות 10.
- מוזגים את הגספצ’יו לכוסות. מפזרים קרוטונים וקוביות מלפפון מעל ומגישים קר.
FEINTIP
אפשר להשתמש בעגבניות תמר שצצות לרגע בקיץ ונעלמות כהרף עין במקום עגבניות שרי.