החומרים:
1 כפית רכז ציר עוף (ראה מתכון בפרק מתכוני בסיס)
1 כפית רכז ציר ירקות (ראה מתכון בפרק מתכוני בסיס)
1 ליטר מים
30 גרם כרישה חתוכה לטבעות של ½ ס"מ
200 גרם תפוח אדמה חתוך לקוביות של 1 ס"מ
100 גרם גזר קלוף וחתוך לטבעות של ½ס"מ
130 גרם בצל קלוף וקצוץ גס מאוד
1 שן שום קלופה
3 יחידות עלי דפנה
1 כוכב אניס
5 גרגירי פלפל שחור
6 יחידות שוקיים עוף נקיים ושוטפים
100 גרם אטריות של פעם
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את רכז הצירים ויוצקים את המים.
- מכניסים לסלסילת הבישול את הכרישה, התפוח-אדמה, הגזר, הבצל, השום, עלי הדפנה, הכוכב אניס, הפלפל ויחידה אחת של שוקי עוף. מניחים את סלסילת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס.
- מניחים את כלי הוורומה במקומו, על מכסה קערת התרמומיקס. מסדרים במגשי הוורומה את יתרת השוקיים ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
- מוציאים את סלסילת הבישול מקערת התרמומיקס, בעזרת המרית ושומרים אותם במקום חם. ממשיכים לבשל 20 דקות/ טמפרטורת ורומה / מהירות 3.
- מוסיפים לקערה את האטריות, מחזירים את סלסילת הבישול למקומה, בקערה ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מעבירים את העוף והמרק לכלי הגשה. יוצקים לקעריות אישיות ומגישים חם.