החומרים:
350 גרם חמאה
350 גרם שוקולד מריר איכותי
200 גרם סוכר (1 כוס)
300 גרם ביצים גודל "M"
קורט מלח
אופן ההכנה:
- מחממים תנור אפיה לחום של 165 מעלות.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים לקערה את החמאה וממיסים 4 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 2 .
- מניחים את המטרפה במקומה על הלהבים ומוסיפים את הביצים והסוכר ומקציפים 2 דקות/ מהירות 3.
- יוצקים את התערובת לתבנית האפיה ואופים 22 דקות.
- לצנן לפני ההגשה.