חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

טחינת שקדים

כמות: 400 גרם טחינת שקדים גולמית

החומרים:

400 גרם שקדים קלופים

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השקדים וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  2. ממשיכים לעבד את השקדים 1 דקה/ מהירות 8.
  3. מורידים מדפנות הקערה את השקדים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב. מוסיפים את השמן ומעבדים 3 דקות/ מהירות 5.
  4. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.

מתכונים נוספים