חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

שייקפרי גזר ותפוז

כמות: 6 כוסות

החומרים:

4 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לקטעים באורך 2-3 ס"מ

4 תפוזים בינוניים קלופים (כולל הקליפה הלבנה )

160 גרם ( 2/3 כוס) מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הגזרים וטוחנים 30 שניות / מהירות 10.
  2. מוסיפים את התפוזים וטוחנים 30 שניות / מהירות 10.
  3. מוסיפים את המים ומערבבים 20 שניות / מהירות 3.
  4. מוזגים לכוסות, מוסיפים 2 קוביות קרח ושותים טרי.

FEINTIP

הוסיפו כמה עליי נענע טריים וקבלו משקה מרענן ליום קיצי.

מתכונים נוספים