חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ערבוב ( רסק עגבניות ביתי)

כמות: כ- 300 ג' רסק עגבניות

החומרים:

800 גרם עגבניות מרוסקות

אופן ההכנה:

1. מכניסים לקערת התרמומיקס את העגבניות. מכסים את הקערה ללא פקק המידה השקוף. על מכסה הקערה מניחים את סלסילת הבישול, למניעת השפרצת הרוטב החוצה ומבשלים 32 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.

2. טוחנים את העגבניות 10 שניות/ מהירות 10 לקבלת מרקם חלק.

3. מצנים את הרסק ומעבירים לכלי זכוכית אטום. מאחסנים במקרר עד לשימוש .

מתכונים נוספים