חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

עוגיות EXTRA שוקוצ’יפס

כמות: כ- 40 עוגיות

החומרים:

120 גרם חמאה

150 גרם (¾ כוס) סוכר לבן

50 גרם (¼ כוס) סוכר חום כהה

½ כפית מחית וניל

1 ביצה

210 גרם (½1 כוסות) קמח

3 גרם (¾ כפית) סודה לשתייה

3 גרם (¾ כפית) מלח

200 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את החמאה, הסוכר הלבן, הסוכר החום, מחית הווניל ומערבבים דקות/ מהירות 3 לקבלת מרקם קרמי ואוורירי.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבבים 1 דקה/ מהירות 4. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים 30 שניות/ מהירות 2. מעבירים את הבלילה לשק זילוף עד לשימוש.
  3. מחממים תנור לטמפרטורה של  170 מעלות.
  4. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה, ומזלפים עוגיות קטנות עם מרווחים בינהן.
  5. מכניסים את התבנית לתנור אפייה ואופים כ- 18 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.
  6. מצננים על גבי רשת ומעבירים לכלי אטום.

FEINTIP

בא לכם להשתעשע  ולחזור קצת לילדות ? הכניסו את הבצק למקרר לכחצי  שעה. הוציאו מהמקרר את הבצק וכדררו עוגיות בידיים. למי שפחות בא להתלכלך אפשר לקחת שתי כפיות וליצור בעזרתן  כדורים לעוגיות.

מתכונים נוספים