חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פרפה קינמון ואייריש קרים

כמות: תבנית פיירקס מלבנית 15*25 ס"מ

החומרים:

200 גרם (1 כוס) סוכר

50 גרם מים

3 גרם (1 כפית) קינמון

8 חלמונים

35 גרם (¼ כוס) אייריש קרים

1 ליטר שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. מרפדים תבנית פיירקס מלבנית בגודל 25X15 ס”מ בניילון נצמד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס סוכר, מים וקינמון ומבשלים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1. מעבירים את הסירופ לקערה ומניחים בצד עד לשימוש.
  3. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס, מכניסים את החלמונים ומקציפים 4 דקות/ מהירות 3. לאחר 2 דקות הקצפה, תוך כדי עבודת התרמומיקס, מזלפים באטיות לקערת התרמומיקס את הסירופ הסוכר.
  4. מוסיפים אייריש-קרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 3. מעבירים את הבלילה לקערה ומניחים בצד עד לשימוש.
  5. שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס ואת המטרפה.
  6. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס, מכניסים לקערה את השמנת המתוקה ומקציפים דקה וחצי/ מהירות 3. כעבור דקה מגבירים את מהירות ההקצפה למהירות 4 לקבלת קצפת רכה.
  7. מוסיפים את בלילת החלמונים ומערבבים 1 דקה/ מהירות 2.5
  8. יוצקים את הבלילה לתבנית ומכסים את התבנית בניילון נצמד. מכניסים את התבנית למקפיא למשך 4 שעות לפחות. כחמש דקות לפני ההגשה מעבירים את התבנית למקרר. פורסים ומגישים קר.

FEINTIP

להגשה אלגנטית, הגישו  את הפרפה בכוסות אישיות ובעת ההגשה קשטו במעט סילאן ופירורי חלבה.

מתכונים נוספים