חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת שוקולד

כמות: 1.5 ליטר

מרכיבים

החומרים:

200 גרם חלב

75 גרם קוביות שוקולד מריר

זרעים מחצי תרמיל וניל (או כפית תמצית וניל)

150 גרם סוכר

1 ביצה

200 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. מחממים בבן מארי (בסיר מעל סיר אידוי) או במיקרוגל חצי מכמות החלב, שוקולד ווניל ומערבבים עד להמסת השוקולד. מצננים לטמפרטורת חדר.
  2. מערבבים ביצה וסוכר עד לקבל תערובת תפוחה ובהירה.
  3. מערבבים לתערובת הביצים את שאר החלב, שמנת מתוקה ובלילת השוקולד, יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.

מתכונים נוספים