חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת אפונת גינה

כמות: 15 מנות

מרכיבים

החומרים:

1.5 ק"ג פירה אפונת גינה
500 גרם חלב חלוט
10 עלי מנטה/ נענע
500 גרם חלב קוקוס
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם גלוקוזה

אופן הכנה:

  1. מחממים בקלחת את החלב עם צרור גדול של עלי מנטה או נענע. עד שהחלב מגיע קצת מתחת לנקודת הרתיחה. יש להשגיח על החלב שלא ירתח ויגלוש.
  2. טוחנים את האפונה למרקם של פירה.
  3. מערבבים את החלב עם האפונה ויתרת החומרים, מערבבים היטב ומעבירים למיכל ה-  PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
    1. מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה.

מתכונים נוספים