מרכיבים
200 גרם חלב
200 גרם שמנת מתוקה
125 גרם סוכר
5 חלמונים
200 גרם פיסטוקים שלמים ( ללא הקליפה)
אופן ההכנה:
- מכניסים לקלחת את השמנת, החלב . מחממים את החלב לרתיחה עדינה.
- מערבבים את החלמונים עם הסוכר, בקערה ערבוב נפרדת, בעזרת מטרפה לקבלת לקצף יציב.
- מוסיפים את הבלילה בהדרגה לקערה עם הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד.
- מחזירים את הבלילה לקלחת ומחממים בצורה איטית ובערבוב מתמיד עד לטמפרטורה של 82 מעלות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
- מקררים וממשיכים לפי מתכון הגלידה.
- מוסיפים את הפיסטוקים ומקפיאים במיכל הפאקו-ג’ט.
- להקפיא למשך 24 שעות לפחות. להעביר ב- Paco-jet לפי הצורך.