החומרים:
חבילת אספרגוס
קליפה מגוררת מ-1 תפוז
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון
כפית חמאה
אופן ההכנה:
1. מחממים אמבט SousVide ל-°82.
2. מתבלים את האספרגוס בכל החומרים אורזים בוואקום בשקית ייעודית
ומעבירים לבישול באמבט ה- SousVide למשך 1/4 שעה.
3. מוציאים את השקית מאמבט ה- SousVide ומגישים את האספרגוס חם.
FEINTIP
במידה ולא מגישים את האספרגוס עם הוצאתו מהאמבט ה- SousVide מכניסים את השקית ואקום עם האספרגוס לאמבט מים עם קוביות קרח למשך 5 דקות ולאחר מכן מכניסים למקרר עד השימוש.