החומרים להשרייה:
חזה עוף שלם, נקי מעור וגידים (כ – 2 קילו)
1 ליטר מים קרים
40 גרם מלח דק
40 גרם סוכר
2 כפות פפריקה מתוקה
1 עלה דפנה
החומרים לתיבול הבשר:
4 שיני שום טרי כתושות
1.5 כפות פלפל שחור גרוס
שליש כף מלח דק
3 כפות דבש
3 כפות פפריקה מעושנת או מתוקה
אופן ההכנה:
1. מכינים את המשרה: ממיסים בקלחת מים, סוכר, ופפריקה, מוסיפים את עלה
הדפנה. מצננים היטב.
2. משרים את החזה עוף במשרה למשך 3 שעות במקרר.
3. מחממים אמבט SousVide ל-°63.
4. מוציאים את נתחי חזה העוף מהמשרה ומייבשים אותם עם מגבת נייר.
5. מתבלים את הנתחים במלח הדק , ומושחים אותם בשום ובדבש. מצפים באופן אחיד בפפריקה ובפלפל, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים
לבישול באמבט ה- SousVide למשך 1/2 1 שעות. פורסים ומגישים חם.
FEINTIP
במידה והחלטתם להגיש את הפסטרמה קרה, עם הוצאתה מאמבט ה SousVide, יש להכניס לקערת מי קרח ל5-10 דקות ולאחסן במקרר.