חומרים:
4 נתחי פילה סלמון טרי חתוכים לרוחב הפילה במשקל של כ- 200 גרם כל נתח
15 גר’ קורנפלור
חומרים למשרה:
קליפה מגוררת מתפוז אחד
150 מ"ל מירין
60 מ"ל סאקה
90 מ"ל סויה
70 גרם סוכר
אופן ההכנה:
- מחממים את אמבט ה- SousVide ל-° 53.
- מעבירים את כל חומרי המשרה לסיר ומביאים לרתיחה, מצננים את המשרה, אורזים בוואקום בשקית ייעודית את פילה הדג יחד עם המשרה ומעבירים לאמבט ה- SousVide למשך 20 דקות.
- מוציאים את השקית ובה הדגים מאמבט ה- SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- לקראת ההגשה, פותחים את שקית הוואקום, מעבירים את הנוזלים לקלחת ומצמצמים יחד עם 15 גר’ קורנפלור עד שהרוטב הופך סמיך. מעבירים את פילה הדג למחבת וצורבים בחום גבוה על צד העור עד שהוא הופך פריך. יוצקים את הרוטב על פילה הדג ומגישים.