חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

עוגיות ג’ינג’ר

כמות: 20-24 עוגיות

1/4 כוס גולדן סירופ (או סילאן)

55 גרם סוכר חום בהיר

130 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

1/2 1 כף ג’ינג’ר טחון

1 כפית קינמון טחון

1 ביצה

1 כפית סודה לשתייה

340 גרם קמח

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס גולדן סירופ, סוכר, חמאה, ג’ינג’ר וקינמון ומבשלים 5 דקות / 50 מעלות / מהירות 2.
  2. מוסיפים ביצה ומערבבים 3 שניות / מהירות 3.
  3. מוסיפים סודה לשתייה וקמח ומערבבים 10 שניות / מהירות 5 עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. לשים 2 דקות / פונקציית לישה ומעבירים למשטח עבודה.
  5. מעצבים את הבצק לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר 30 דקות.
  6. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ושומרים בצד.
  7. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של 5 מ”מ. קורצים מהבצק עוגיות בעזרת קורצן עוגיות ומניחים אותן על תבנית האפייה. מעבירים לתנור לאפייה של 9-11 דקות. זמן האפייה עשוי להשתנות בהתאם לצורה ולגודל העוגיות.
  8. מוציאים מהתנור, מצננים, מקשטים ושומרים בצנצנת סגורה.

מתכונים נוספים