החומרים:
500 גרם שומשום
50 גרם שמן צמחי עדין
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השומשום וקולים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
- דוחפים בעזרת המרית את השומשום מדפנות הקערה לכיוון הלהב ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
- מוסיפים את השמן ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
- בסיום הבישול טוחנים 2 דקות/ מהירות 10.
- שומרים את הטחינה בכלי אטום במקרר עד חודש ימים.
מדללים את הטחינה הגולמית עם מים לקבלת ממרח טחינה.