חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק מינסטרונה

כמות: כ-6 מנות

החומרים:

500 גרם תערובת ירקות קלופים וחתוכים גס (גזר, זוקיני, תפוח אדמה)

2 שיני קום קלופות

1 גבעול סלרי ללא עלים חתוך לקטעים של 2 ס"מ

80 גרם (יחידה קטנה) בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים

120 גרם (יחידה קטנה) כרישה חתוכה לקטעים של 2 ס"מ, רק החלק הלבן

50 גרם רסק עגבניות

45 גרם (3 כפות) שמן זית

120 גרם שעועית לבנה מבושלת (אפשר גם משימורים או קפואה)

1 ליטר מים

3 כפיות מלח

120 גרם פסטה קצרה

2 עלי מנגולד, ללא החלק הלבן, חתוכים גס

החומרים להגשה:

שמן זית

גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את תערובת הירקות וקוצצים גס 10 שניות/ מהירות 4, במידת הצורך ממשיכים לקצוץ עוד 5 שניות/ מהירות 4. שומרים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס שום וגבעול סלרי וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7.
  3. מוסיפים בצל וכרישה וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5, דוחפים את הירקות הקצוצים מדופן הקערה בעזרת המרית לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 3 שניות/ מהירות 5.
  4. מוסיפים רסק עגבניות ושמן זית ומאדים 7 דקות/ טמפרטורה ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  5. מוסיפים שעועית לבנה, מים ואת הירקות הקצוצים ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  6. מוסיפים מלח, עלי מנגולד ופסטה ומבשלים זמן לפי הוראות יצרן הפסטה/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  7. מוזגים לקערות הגשה, מזלפים מעט שמן זית מעל כל קערה, מפזרים מעט גבינת פרמזן ומגישים חם ביום קר.

מתכונים נוספים