חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

חטיף פצפוצי אורז מלא

כמות: כ-8 עוגיות

החומרים:

100 גרם דבש

100 גרם חמאת בוטנים

100 גרם פצפוצי אורז מלא

50 גרם שקדים מולבנים טבעיים פרוסים

50 גרם פיסטוקים טבעיים

30 גרם זרעי צ’יה

100 שוקולד מריר

אופן ההכנה:

  1. מרפדים תבנית בגודל 20 ס”מ X 20 ס”מ בנייר אפייה ומשמנים קלות
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס דבש וחמאת בוטנים ומבשלים 5 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את שאר החומרים, למעט שוקולד מריר, ומערבבים 30 שניות/ מהירות 2.5.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר האפייה המשומן ומשטחים אותה לעובי של חצי ס”מ, מעבירים למקרר למשך שעה לפחות. שוטפים את הקערה.
  5. מוצאים את התבנית המצוננת מהמקרר וחותכים מהתערובת שהתקשתה מלבנים בגודל 5 ס”מ X 10 ס”מ. שומרים במקרר.
  6. מכניסים שוקולד מריר לקערת התרמומיקס וממיסים 5 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 0.5. מעבירים לקערה.
  7. מוצאים את החטיפים מהמקרר, טובלים חצי חטיף בשוקולד המומס ומעבירים למגש מרופד בנייר אפייה, מעבירים למקרר עד להתייצבות (כ-20 דקות).

FEINTIP

ניתן לשחק ולגוון בתערובות שונות של זרעים או אגוזים קצוצים גס.
אפשר להכפיל כמויות להכנת כפות כפולה של חטיפים.

מתכונים נוספים