החומרים:
1,500 גרם מים
500 גרם סלק קלוף חתוך לגפרורים בגודל 1X5 ס"מ
½ כפית מלח
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס מים ומכסים.
- מניחים את גפרורי הסלקים בשני מגשי הורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- מעבירים את הסלקים לקערת ערבוב, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים בעדינות, מצננים ומגישים.
FEINTIP
לסלט משפחתי תבלו את הסלט בכמון, כוסברה קצוצה, פלפל שחור, פירות יבשים ואגוזים והגישו