חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קרקר גרעינים עשיר

כמות: 20-30 יחידות

החומרים:

שמן זית לשימון

50 גרם קוואקר

50 גרם כוסמת

1 כפית עלי תימין

1 כפית עלי רוזמרין

1 כפית סוכר

1 כפית מלח אטלנטי

½ כפית אבקת שום

90 גרם זרעי צ’יה

30 גרם גרעיני חמניה

35 גרם גרעיני דלעת

250 גרם מים

2 כפות שמרי בירה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים קלות.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס קוואקר, כוסמת, תימין ורוזמרין וקוצצים 20 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את יתר החומרים, למעט המים ושמרי בירה ומערבבים 10 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4.
  4. מוסיפים מים ומערבבים 20 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת, משטחים בעזרת מרית טבולה במים ומפזרים מעל את שמרי הבירה.
  6. מעבירים את התבנית לתנור ואופים 25 דקות.
  7. מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים, חותכים קרקרים בגודל הרצוי ושומרים בכלי אטום עד להגשה.

מתכונים נוספים