החומרים:
3 (100 מ"ל) חלבונים
200 גרם סוכר
אופן ההכנה:
- מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מוסיפים לקערה את החלבונים והסוכר ומקציפים 8 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 3, ללא פקק המידה השקוף.
- מצננים על ידי עיבוד של 4 דקות/ מהירות 3, מעבירים לשק זילוף ומשתמשים.
FEINTIP
המרנג יישמר במקרר כ-24 שעות.
ניתן לטחון את הסוכר לאבקת סוכר לפני תחילת העבודה; מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10 וממשיכים לפני המתכון.
לפני ההגשה מומלץ להשתמש בברנר על מנת לחרוך מעט את המרנג למראה מרשים במיוחד.
השתמשו בחלמונים שנשארו להכנת מיונז, הולנדייז או זביון בתרמומיקס.