חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט “דרגון” נודלס בהשארת איסה מוסקוביץ’

כמות: 4 מנות

החומרים

חומרים לוויניגרט:

170 גרם ( ½ כוס) חמאת בוטנים אורגנית בטמפרטורת החדר

2 שיני שום קלופות

80 גרם ( 1/3 כוס) מים

45 גרם (3 כפות) חומץ אורז

40 גרם (2 כפות) מחית תמרהינדי (או רוטב סויה)

20 גרם (1 כף) סירופ אגבה

20 גרם (1 כף) רוטב סרירצ’ה

5 גרם (1 כפית) שמן סומסום

1/2 כפית מלח

החומרים לסלט:

2 ק"ג מים

200 גרם אטריות אורז בעובי 3 מ"מ

1 כף שמן קנולה

150 (1 כוס) צנוניות פרוסות דק מאוד

150 גרם (1 כוס) מלפפונים פרוסים דק מאוד

1 מתכון ויניגרט בוטנים (מתכון לעיל)

להגשה:

שומשום שחור

עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את חמאת הבוטנים לקערת התרמומיקס ומחממים אותה 2 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 1.
  2. מוסיפים את כל שאר החומרי הוויניגרט ומערבבים 20 שניות/ מהירות 6. מורידים את התערובת שנצמדה לדפנות הקערה בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומערבבים שוב 20 שניות/ מהירות 6. שומרים את הוויניגרט בצד.
  3. ממלאים את קערת התרמומיקס ב-2 ליטר מים (אין צורך לשטוף את הקערה) ומרתיחים 12 דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
  4. מכניסים לקערת התרמומיקס את אטריות האורז ומבשלים זמן הוראות היצרן/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. בודקים שהאטריות רכות, מסננים ושוטפים במים קרים.
  5. מערבבים את האטריות הקרות עם שאר חומרי הסלט והוויניגרט ומגישים בעיטור שומשום שחור ועלי כוסברה.

FEINTIP

הקפידו לא לבשל את הנודלס יתר על המידה.
בשלו את הנודלס בדיוק כמו ההוראות יצרן שכתובות על האריזה ומיד עם תום הבישול שטפו במים קרים ועצרו את תהליך הבישול.

מתכונים נוספים