החומרים:
800 גרם גרגירי תירס קפוא, מופשר (או גרגירי תירס טריים בעונה)
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם חלב
11/2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
50 גרם גבינת פרמזן טחונה (4 שניות/ מהירות 6)
50 גרם חמאה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס תירס, חלב, שמנת, מלח ופלפל ומבשלים 40 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 1, ללא פקק המידה השקוף.
- מוסיפים פרמזן וחמאה וטוחנים 20 שניות/ מהירות 8.
- יוצקים את הפולנטה לצלחת הגשה ומגישים חם. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה בצל ירוק קצוץ.
FEINTIP
הפתיעו והוסיפו בהגשה כמה טיפות שמן כמהין. קורט אגוז מוסקט יעשיר טעם וניחוח.