חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פולנטה תירס

כמות: 6 מנות

החומרים:

800 גרם גרגירי תירס קפוא, מופשר (או גרגירי תירס טריים בעונה)

100 גרם שמנת מתוקה

100 גרם חלב

11/2 כפיות מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

50 גרם גבינת פרמזן טחונה (4 שניות/ מהירות 6)

50 גרם חמאה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס תירס, חלב, שמנת, מלח ופלפל ומבשלים 40 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 1, ללא פקק המידה השקוף.
  2. מוסיפים פרמזן וחמאה וטוחנים 20 שניות/ מהירות 8.
  3. יוצקים את הפולנטה לצלחת הגשה ומגישים חם. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה בצל ירוק קצוץ.

FEINTIP

הפתיעו והוסיפו בהגשה כמה טיפות שמן כמהין. קורט אגוז מוסקט יעשיר טעם וניחוח.

מתכונים נוספים