חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

עוגיות חמאה קלאסיות

כמות: 30 עוגיות

החומרים:

250 גרם קמח

100 גרם סוכר

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

1 ביצה

1 כפית אבקת אפייה

ובנוסף:

סוכר לטבילה וציפוי העוגיות

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים מגש אפייה בנייר אפייה.
  2. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומעבדים 20 שניות/ מהירות 6.
  3. קורצים מהבצק 30 חתיכות שוות, מגלגלים כל חתיכה לכדור, מגלגלים את הכדורים בסוכר ומניחים אותם אחד ליד השני על מגש האפייה במרחק של 2 ס”מ אחד מהשני.
  4. מועכים בעזרת מזלג את כדורי הבצק לעוגיות שטוחות בקוטר של 3 ס”מ ומעבירים לאפייה בתנור.
  5. אופים 20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות קלות. מוציאים מהתנור, מצננים ומאחסנים בקופסא אטומה.

FEINTIP

הוסיפו לבצק טעמים כמו גרגירי וניל, קליפת לימון או תפוז מגוררת, קינמון טחון, או ג’ינג’ר מסוכר קצוץ.

מתכונים נוספים