החומרים:
3 שיני שום קלופות
10 גרם שמן זית
300 גרם עלים ירוקים חתוכים לרצועות (בק-צ’וי, תרד, קייל וכו’)
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס שום ושמן זית וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים עלים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מגישים חם מיד.
FEINTIP
זוהי תוספת נהדרת לארוחת צהריים או ערב. הירוקים גם יתאימו היטב לפסטה מבושלת. גוונו והעשירו בכמה טבעות של פלפל חריף, 1/2 כפית ג’ינג’ר טרי טחון או 2 כפות יין לבן. האריכו או קצרו את זמן הבישול לפי סוגי הירוקים ולפי טעמכם.