החומרים:
150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
500 גרם חלב
100 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
2 ביצים
1 כף חמאה
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס שוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים חלב, סוכר, קורנפלור וביצים ומבשלים 12 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 3
- מוסיפים את החמאה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4. מעבירים מיד לקעריות הגשה אישיות, מצננים במקרר לשעה לפחות לפני ההגשה.
FEINTIP
הוסיפו או הפחיתו מכמות השוקולד בהתאם לטעמכם האישי. פודינג נוזלי יותר וותרו על הקורנפלור שבמתכון.