החומרים:
80 גרם צ'ילי אדום טרי חצויי (לחריפות מתונה מומלץ להפטר מהזרעים)
40 גרם שום קלוף
400 גרם סוכר
200 גרם חומץ בן יין לבן או תפוחים
15 גרם מלח
650 גרם מים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השום ואת הצ'ילי וטוחנים 4 שניות/ מהירות6.
- מוסיפים את כל שאר החומרים, מניחים מעל מכסה התרמומיקס את סלסלת הבישול ומבשלים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4.
- יוצקים את הרוטב המוכן לצנצנת מעוקרת ושומרים במקרר עד לשימוש.