חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

כדורי מרציפן שקדים, תמרים ודבש

מנה בגודל מושלם! תהיו מוכנים להתמכר...

חומרים ל-40-50 כדורים:

350 גרם שקדים מולבנים

300 גרם תמרים ללא הגלעין

40 גרם מים

50 גרם דבש

10 טיפות מיץ לימון טרי (מי שאוהב טעם לימוני יכול להוסיף גם קצת גרידת לימון)

אופן ההכנה:

  1. טוחנים בתרמומיקס את השקדים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. ממשיכים לטחון 60 שניות/ 50 מעלות/ מהירות 5 תוך כדי הוספת הדרגתית של המים, הדבש ומיץ הלימון.
  3. מוסיפים את התמרים המגולענים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 6, נעזרים במרית על מנת לדחוף את התמרים לכיוון הלהבים.
  4. מוציאים את עיסת המרציפן מקערת התרמומיקס ומגלגלים לכדורים קטנים בגודל דובדבן. שומרים במקרר בכלי אטום עד להגשה.

    – אפשר לגלגל את כדורי המרציפן בשבבי קוקוס קלוי, קקאו משובח, שוקולד איכותי מומס או בכל ציפוי מעניין, כיד הדמיון השורה עליכם.

מתכונים נוספים

לקוחות יקרים,
בין התאריכים 1.1.25-12.1.25 תתקיים ב-FEINCOOK ספירת מלאי.
בתאריכים אלו ניתן יהיה לרכוש מוצרים באתר, אך יתכנו עיקובים באספקת מוצרים.
אנו מתנצלים על אי-הנוחות ומודים לכם על הסבלנות.
בברכת שנה טובה, צוות FEINCOOK