החומרים:
2 קלחי תירס קלופים ופרוסים לפרוסות של כ-3 סנטימטר
פרחים מ 1/2 כרובית
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות של 3 סנטימטר
2 זוקיני פרוסים לפרוסות בעובי של 2 סנטימטר
3 כפות שמן זית
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 ליטר מים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת ערבוב גדולה את הירקות, השמן זית, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים.
- מסדרים את הירקות במגשי הוורומה. מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. בודקים את מידת העשייה של הירקות ומוסיפים זמן לפי הצורך.
- מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.