החומרים לבצק:
150 גרם קמח אורז מלא
50 גרם קמח תפוח אדמה
10 גרם קורנפלור
20 גרם קסנטן
170 גרם (3 יחידות) ביצים
15 גרם שמן זית
החומרים לקימוח:
60 גרם קמח תירס פולנטה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס קמח אורז, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור וקסנטן ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6.
- מוסיפים את הביצים ושמן הזית ולשים 30 שניות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.מחלקים את הבצק לארבעה כדורים, עוטפים בניילון נצמד ושומרים בצד.
- מכניסים את לקערת בתרמומיקס קמח תירס לפולנטה וטוחנים 2 דקות/ מהירות 10 ושומרים בצד.
- מרדדים במכונת פסטה כל כדור בצק לעובי של 2 מ”מ (עד דרגה 6), מפדרים את דפי הסטה במעט מקמח הפולנטה למניעת הידבקות בין השלבים. משתמשים בעלי הפסטה בהתאם למתכון.