חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

בראוניז

כמות: תבנית אפייה בגודל 20X30 ס"מ

החומרים:

130 גרם קוביות שוקולד מריר

200 גרם חמאה

210 גרם (1 כוס + כף) סוכר

180 גרם (3 יחידות) ביצים

100 גרם (⅔ כוס) קמח

140 גרם (½ 1 כוסות) פיסטוקים קלופים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
  2. משמנים את תבנית האפייה.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וטוחנים 10 שניות/ מהירות 7.
  4. מוסיפים את החמאה וממיסים 5 דקות/ 50 מעלות/ מהירות 2.
  5. מניחים את המטרפה במקומה מעל הלהב בקערת התרמומיקס. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים 1 דקה/ מהירות 4.
  6. דוחפים בעזרת מרית התרמומיקס את הבלילה לכיוון הלהב, מוסיפים את הקמח ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4.
  7. מוסיפים את הפיסטוקים ומערבבים 20 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
  8. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור למשך 20 דקות. בסוף האפייה המאפה אמור להיות רך ולח מעט.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים וחותכים לריבועים  של 5 ס”מ ומגישים. ניתן לשמור במקרר במיכל אטום היטב.

FEINTIP

הוסיפו לבראוניז שלכם כל מיני אגוזים, פירות מיובשים ושברי שוקולד. להרפתקנים שבינכם; הוסיפו  פלחי בננות, צימוקים וחמוציות.

מתכונים נוספים