החומרים:
250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו שהושרו במים ( 12 שעות לפחות)
45 גרם ( 3 כפות) שמן זית
30 גרם ( 2 כפות) מיץ לימון
120 מ"ל (חצי כוס) מים
10 גרם ( כפית וחצי) מלח
1 שן שום טרייה וקלופה
1 כפית גרידת לימון
אופן ההכנה:
- מסננים את אגוזי הקשיו, מכניסים לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 7.
- מורידים מדפנות הקערה את האגוזים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וטוחנים עוד 10 שניות/ מהירות 9.
- מעבירם למיכל אטום במקרר עד לשימוש.
FEINTIP
ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים