חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת ירח מתוק (פודינג אורז וצימוקים)

כמות: 1.5 ליטר

מרכיבים

החומרים:

150 גרם אורז לבן מבושל במים

50 גרם צימוקים

500 גרם חלב

1 תרמיל וניל חצוי לאורכו

קורט מלח

2 כפיות דבש

מיץ סחוט מלימון אחד

קליפה מגוררת של לימון אחד ותפוז אחד

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לסיר אורז מבושל, צימוקים, חלב ומלח ומבשלים על סף רתיחה עד שהחלב כמעט נספג כולו באורז. מצננים במקרר.
  2. מוספים לתערובת האורז המצוננת דבש, מיץ לימון וקליפה מגוררת של לימון ותפוז, מערבבים, יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.

מתכונים נוספים