חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת פיסטוק

מרכיבים

200 גרם חלב

200 גרם שמנת מתוקה

125 גרם סוכר

5 חלמונים

200 גרם פיסטוקים שלמים ( ללא הקליפה)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקלחת את השמנת, החלב . מחממים את החלב לרתיחה עדינה.
  2. מערבבים את החלמונים עם הסוכר, בקערה ערבוב נפרדת, בעזרת מטרפה לקבלת לקצף יציב.
  3. מוסיפים את הבלילה בהדרגה לקערה עם הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד.
  4. מחזירים את הבלילה לקלחת ומחממים בצורה איטית ובערבוב מתמיד עד לטמפרטורה של 82 מעלות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  5. מקררים וממשיכים לפי מתכון הגלידה.
  6. מוסיפים את הפיסטוקים ומקפיאים במיכל הפאקו-ג’ט.
  7. להקפיא למשך 24 שעות לפחות.  להעביר ב- Paco-jet לפי הצורך.

מתכונים נוספים