חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת תה

כמות: 1.5 ליטר

מרכיבים

2 שקיות תה

130 גרם (חצי כוס) מים רותחים

מיץ סחוט משלושה תפוזים

500 גרם שמנת מתוקה

2 ביצים

150 גרם סוכר

אופן ההכנה:

  1. שמים שקיות תה בכוס, יוצקים מעל מים רותחים, ממתינים 5 דקות, נפטרים משקיות התה ומצננים במקרר את נוזל התה שהתקבל.
  2. מעבירים את התה הקר לבלנדר יחד עם מיץ תפוזים, שמנת מתוקה, ביצים וסוכר ומערבבים היטב.
  3. יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.

מתכונים נוספים