החומרים לבצק:
300 גרם מים
500 גרם קמח
החומרים למלית:
30 גרם שום קלוף
20 גרם ג’ינג’ר קלוף
50 גרם גזר קלוף
100 גרם בצל ירוק
100 גרם גרגירי תירס
500 גרם חזה עוף נקי
5 גרם מלח
5 גרם שמן סומסום
1 כפית פלפל שחור גרוס
10 גרם קורנפלור
5 גרם רוטב סויה
1 חלבון ביצה
החומרים לבישול:
1 ליטר מים
אופןההכנה
מכינים את הבצק:
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומחממים 2 וחצי דקות/ 70 מעלות/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים 5 שניות/ מהירות 9.
- מעבדים את הבצק 2 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים כחצי שעה במקרר עד לשימוש.
מכינים את המלית:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השום, הג’ינג’ר וטוחנים 30 שניות/ מהירות 9.
- מוסיפים לקערה את הגזר והבצל הירוק וטוחנים בפולסים, לחצן הטורבו, 3-4 פעמים לקבלת חתיכות גסות. מוספים את חזה העוף וטוחנים בפולסים, לחצן טורבו, 5-7 פעמים נוספות לקבלת עוף טחון.
- מוסיפים את יתרת חומרי המלית ומערבבים 30 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
מרכיבים את הדים סאם:
- מוציאים את הבצק מהמקרר. מחלקים את הבצק לשלושה כדורים. מקמחים קלות את משטח העבודה.מרדדים כל כדור בעזרת מערוך דק עד כמה שניתן (1-2 מ”מ) וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ.
- מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים בצביטה לכיסנים.
מבשלים את הדים סאם:
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומחממים 9 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- משמנים קלות את כלי הוורומה ומניחים בתוכו את הדים-סאם. מניחים את כלי הוורומה במקומו, על מכסה קערת התרמומיקס ומאדים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות1.
- מגישים חם בליווי רוטב סויה או רוטב לדים סאם.
FEINTIP
החליפו את חזה העוף בטופו רך על מנת לקבל מתכון פרווה. שדרגו את רוטב הסויה הפשוט והוסיפו לו רוטב צ’ילי מתוק כמטבל לדים סאם.