החומרים:
150 גרם סוכר
300 גרם קוביות קרח
2 לימונים שטופים וחתוכים לרבעים
1200 גרם מים
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10 לאבקת סוכר.
- מוסיפים את הקרח וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הלימונים וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10.
- מפעילים את התרמומיקס 30 שניות/ מהירות 3 ובמהלך עבודת התרמומיקס יוצקים את המים דרך חור המכסה עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
- יוצקים את הלימונדה לקנקן ומגישים.
FEINTIP
גוונו והוסיפו כמה עלי נענע או בזיליקום ואפילו מעט גרגירי כוסברה טחונים להעשרת טעם הלימונדה.
ניתן לסנן את הלימונדה בסיום לקבלת לימונדה חלקה.