חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק מינסטרונה איטלקי

6 מנות
45 דקות

החומרים:

1100 גרם (יחידה אחת) בצל קלוף וחתוך לרבעים

150 גרם כרישה שטופה וחתוכה לטבעות, רק החלק הלבן

50 גרם רסק עגבניות

40 גרם שמן זית

2 זוקיני חתוכים לפרוסות של 2 ס"מ

2 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות של 2 ס"מ

1 תפוח אדמה קטן קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 ענפי סלרי חתוכים דק

1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות

1 כוס דלעת חתוכה לקוביות של 2 ס"מ

1 ליטר מים

2 כפיות מלח

1/2 כפית אוממי

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

120 גרם פסטה קצרה

להגשה:

שמן זית

עלי מיקרו בזיליקום טריים

גבינת פרמזן טבעונית (מתכון לעיל)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל והכרישה וקוצצים 5 שניות / מהירות 7.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות ושמן הזית ומבשלים 4 דקות /טמפרטורת ורומה /מהירות 1.
  3. מוסיפים את שאר החומרים, מלבד הפסטה, ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  4. מוסיפים את הפסטה ומבשלים 8 דקות / 100 מעלות / נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  5. יוצקים את המרק לקערות הגשה, בוזקים שמן זית, עלי מיקרו בזיליקום ופרמזן טבעונית ומגישים חם.

מתכונים נוספים