חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

נודלס בולונז אסייתי

כמות: 6 מנות

החומרים לרוטב:

1 בצל קלוף

2 שיני שום קלופות

50 גרם שמן זית

1/2 כפית ג’ינג’ר כתוש

500 גרם בשר בקר טחון גס

5 גרם מלח

פלפל שחור גרוס

200 גרם שעועית ירוקה חתוכה לחצאים

1/2 כפית שמן שומשום

1 כף משחת קארי

1/4 כוס חלב קוקוס

החומרים לנודלס:

1200 גרם מים

1 כף מלח

350 גרם נודלס

להגשה:

חופן בוטנים קצוצים

חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:

מכינים את הרוטב:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, השום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את השמן, הג’ינג’ר ומאדים 6 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  3. מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומבשלים 6 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות  בחישה עדינה.
  4. מניחים בקערת ערבוב את משחת הקארי, חלב הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים לקערת התרמומיקס את תערובת הקארי ומבשלים 15 דקות טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך ומעבירים לקערה בצד ושומרים חם עד לשימוש.

מכינים את הנודלס: 

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומוסיפים את המלח ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס, המכוסה במכסה, את הנודלס דרך חור המכסה ומבשלים זמן לפי הוראות היצרן/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.

מרכיבים את המנה:

  1. מסננים את הנודלס בעזרת סלסילת הבישול של התרמומיקס. מעבירים את האטריות לקערת הגשה, יוצקים מעל את רוטב הבולונז, מפזרים עלי כוסברה ובוטנים קצוצים ומגישים חם.

מתכונים נוספים