חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

נתח אונטריב בבישול ארוך

בישול בוואקום 82 מעלות למשך 12 שעות

חומרים:

2 ק"ג נתח אונטריב

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אבמט המים ל82 מעלות.
  2. מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל שחור גרוס.
  3. אוטמים בואקום בשקית ייעודית ומבשלים באמבט במשך 12 שעות.
  4. מוציאים את השקית מהאמבט ומעבירים אותה למי קרח לצינון מהיר ומשם למקרר עד להגשה.
  5. סמוך להגשה מוציאים את נתח הבשר מהשקית וצולים כ- 5 דקות מכל צד בגריל או בתנור שחומם מראש ל – 250 מעלות.

מתכונים נוספים