החומרים:
60-100 גרם סוכר (או תחליף סוכר לטעמכם)
500 גרם פירות חתוכים לקוביות ומוקפאים
2 כפות מיץ לימון טרי
1 חלבון ביצה
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הפירות הקפואים, מיץ הלימון והחלבון וטוחנים 1 דקה ו-30 שניות/ מהירות 5. נעזרים במרית במהלך העבודה.
- מגישים מיד או שומרים במיכל בפריזר.
FEINTIP
לקבלת מרקם אוורירי בסיום שלב 2, מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, ומקציפים 1 דקה/ מהירות 3.
כאשר מעבירים את הפירות הקפואים לקערת התרמומיקס חשוב להקפיד שהם מופרדים ואינם בגוש.
אם אינכם רוצים להשתמש בחלבון חי החליפו אותו ב-50 גרם מרנג שוויצרי, הוסיפו אותו יחד עם הפירות והמשיכו עם המתכון.