חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סורבה תפוחים

כמות מנות 15 מנות
סורבה תפוחים

החומרים:

370 גרם תפוחי גרנד סמיט- ללא הליבה וחתוכים לקוביות
300 מ"ל מיץ תפוחים
60 גרם סוכר
30 גרם גלוקוזה
10 מ"ל מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. מכניסים למיכל ה PacoJet את התפוחים ומוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
  2. יוצקים לקלחת את מיץ התפוחים, הסוכר והגלוקוזה מחממים ומביאים לרתיחה.
  3. מכבים את האש ומצננים.
  4. יוצקים שליש מסירופ התפוחים למיכל ה PacoJet  עם קוביות התפוחים ומכניסים למקפיא לשעתיים.
  5. לאחר שעתיים מוסיפים את יתרת סירופ התפוחים למיכל ומחזירים למקפיא ל 24 שעות נוספות.
  6. מוציאים מהמקפיא, טוחנים ב PacoJet, מניחים בכלי הגשה ומגישים.

מתכונים נוספים