חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סורבה תפוחים ואגבה

החומרים הדרושים:

90 גרם סוכר

רבע מקל ווניל

600 גרם תפוחים חתוכים לקוביות וקפואים

50 גרם סירופ אגבה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר ומקל הווניל וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9.
  2. מוסיפים את התפוחים הקפואים ומערבבים 1 דקה/ מהירות 9, ניתן להיעזר במרית על מנת לדחוף את הסורבה לכיוון הלהבים.
  3. מוסיפים את סירופ האגבה, מניחים את המטרפה במקומה מעל להב התרמומיקס ומקציפים 20 שניות/ מהירות 3.
  4. מגישים מיד.

מתכונים נוספים