חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט חמוץ מתוק של אורז אדום בהשראת איסה מוסקוביץ’

כמות: 4 מנות

החומרים:

החומרים לוויניגרט האסייתי:

30 גרם 2 כפות מיסו ללא דאשי

300 גרם (1 כוס) רוטב צ’ילי מתוק

60 גרם (1/4 כוס) מיץ לימון טרי

1 כפית שורש ג’ינג’ר מגורד דק

10 גרם (1 כפית) סירופ אגבה

החומרים לסלט:

½ 1 ק"ג (6 כוסות) מים

210 גרם (1 כוס) אורז אדום מושרה לשעה במים ומסונן

250 גרם (2 כוסות) נבטים סינים

40 גרם (1 כוס) בצל ירוק קצוץ דק

50 גרם (1/2 כוס) בוטנים קלויים קצוצים

10 גרם (1/4 כוס) עלי נענע

20 גרם (1/2 כוס) עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים לוויניגרט ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6. שומרים בצד
  2. יוצקים לקערת התרמומיקס מים, מניחים את האורז בסלסלת הבישול, מניחים את הסלסלה במקומה בתוך קערת התרמומיקס ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות 1. בתום הבישול מסננים את האורז ומקררים אותו היטב.
  3. מערבבים את האורז עם יתר חומרי הסלט והוויניגרט ומגישים.

מתכונים נוספים