החומרים:
1 כוס + 2 ליטר מים לבישול הטפיוקה
1 כוס סוכר
1 כוס פניני טפיוקה קטנים
2 כוסות קרח
1 פחית חלב קוקוס
4 כוסות של פירות העונה חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס 1 כוס מים, מוסיפים את הסוכר ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. מעבירים לכלי אטום ומצננים לחלוטין את הסירופ במקרר.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הטפיוקה ושני ליטרים מים ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3 עד שהפנינים הופכות שקופות. בסיום הבישול, שוטפים היטב את הטפיוקה במים קרים בתוך מסננת דקה ושומרים בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הקרח וטוחנים 8 שניות/ מהירות 7.
- מוציאים את הסירופ הקר מהמקרר. יוצקים את הסירופ לקערת ערבוב, מוסיפים את החלב קוקוס ומערבבים.
- מניחים בקערות הגשה אישיות כף קרח גרוס, 3 כפות פירות חתוכים, 3 כפות פניני טפיוקה, מכסים בחלב קוקוס ממותק ומגישים קר.
FEINTIP
הקינוח הנו פרווה, מתאים לטבעונים ואינו מכיל גלוטן– קינוח פשוט מושלם.
מומלץ לשלב אננס טרי וג’ינג’ר מסוכר.