החומרים:
3 פלפלים אדומים
1 בצל לבן בינוני
100 גרם רסק עגבניות
1 כפית גדושה של סוכר (כ-5 גרם)
2 גרם כמון
1 כפית מלח
6 גרם עלי כוסברה
6 גרם עלי פטרוזיליה
10 גרם חומץ 5%
½ 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
- מניחים 3 פלפלים אדומים במגשי הורומה.
- יוצקים מים לקערת התרמומיקס ומניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- קולפים את הפלפלים, חותכים אותם לריבועים של כ ½ ס”מ ומניחים בקערה בצד
- מרוקנים את קערת התרמומיקס ומכניסים לתוכה את הבצל וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
- מכניסים את כל חומרי הסלט לקערת התרמומיקס ומוסיפים את הפלפלים ומערבבים 40 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מעבירים לכלי אחסון, מצננים ואוכלים לאחר כ-12 שעות.