החומרים:
1 יחידת תפוז קלוף ללא החלק הלבן
140 גרם ( כ-3/4 כוס) סוכר חום כהה
1 בקבוק יין אדום
250 מ"ל מיץ תפוזים
2 אגסים קלופים נקיים מגרעינים וחתוכים לשמיניות
1 מקל קינמון
¼ מקל וניל (או ½ כפית מחית)
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את התפוז וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הסוכר, היין ומיץ התפוזים.
- מכניסים את האגסים, המקל קינמון והווניל לסלסילת הבישול ומניחים אותה במקומה בקערת התרמומיקס ומבשלים 35 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 3.
- מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.