החומרים לפודינג:
200 גרם חלב קוקוס
400 גרם חלב מרוכז
800 גרם חלב
200 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שבבי קוקוס
100 גרם קורנפלור
1 קורט מלח
החומרים לסירופ שזיפים:
200 גרם שזיפים מיובשים ללא גרעינים
300 גרם סוכר
200 גרם מים
אופן ההכנה:
- מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים את כל חומרי הפודינג ומערבבים 10 שניות/ מהירות 3. לאחר מכן מבשלים 14 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
- יוצקים את הפודינג לכוסות הגשה אישיות או לתבנית פודינג ומעבירים למקרר עד להתייצבות.
- שוטפים את קערת התרמומיקס, מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים את כל חומרי הסירופ ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. שומרים במקרר עד להגשה.
- מוציאים את הפודינג מהמקרר, מעבירים לכלי הגשה, מוזגים את סירופ השזיפים מעל ומגישים.
FEINTIP
רוצים לשדרג? הוסיפו ג’ינג’ר או וניל או כל תבלין אחר שאתם חושבים שיתאים לטעם הקוקוס